Onsdag

Jag har faktiskt haft strumpor på mig även om det inte varit bild här. Idag är det ytterligare ett par favoritstrumpor:

Det har varit storm i ett vattenglas här hemma också. Lite svårfotat men jag provade både med och utan blixt. Stormen orsakades av att jag öppnade ett fönster, jag öppnade det pyttelite och ändå blev det storm i glaset.

Och vet ni, systersonen har skaffat en till katt. Egentligen tror jag mest att det var flickvännen som skaffade men systersonen får ändå en till katt. En liten Lasse

Igår så åkte jag hem till Mamma, hon skulle kolla nåt på fortum.se. När hon sitter vid datorn så säger hon: Men, det här är inte den datorn jag brukar använda. Det var det inte heller, jag hade ju lilla laptopen med mig för det är bara den som går ner i handväskan. Jaja, nästa gång får jag väl ta med mig den stora dårå.

Allt på elräkningen och grejs var kollat och då åkte vi till Classe för att inhandla papper till min skrivare. Mamma fick även med sig en plafond hem. Självklart blev jag så nyfiken att jag var tvungen att sätta upp den direkt! Det blev fint men min axel och mina tassar tyckte inte det var kul.

För att glädja mina tassar och min axel så åkte jag hem och låg i soffan med vetekudde, det gillade framförallt min axel och blev ganska glad och ickeond.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man får en tjej lovar man allt man har sagt till henne."
Johannes, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009