Torsdag

Jag tror att jag börjar höra lite dåligt, eventuellt att jag drabbats av selektiv hörsel. I stort sett varje dag har jag missade samtal på min mobil så nu har jag höjt volymen på den. Tyvärr så är det så att det senaste tiden har ringt en hel del "privat nummer" och när jag svarat har det varit mummel bara, kanske det har påverkat min hörsel att bli selektiv, jag vet inte. Så, om du vet att du har hemligt nummer och jag inte svarar så skicka ett sms så jag vet vem jag ska ringa upp!

Idag var jag i skolan. Personlig utveckling-kursen, det vill jag inte missa! Idag blev jag dock lite fundersam, när man blir utbränd så kan det uppstå skador i hjärnan, något jag aldrig nånsin fått höra innan. Eftersom min Pappa hade Alzheimers och det finns även från min Mammas sida av släkten så blir jag lite orolig att min hjärna kommer kollapsa helt. Ja, helt på allvar orolig.

När jag ställde frågan så missuppfattades nog den lite för det var många som fnissade åt det och jag fick aldrig nåt riktigt svar på det. Tyvärr så kände jag mig inte helt i balans och klarade inte att få fram min undran en gång till. Tänk om det här med att bli utbränd påverkar hjärnan så att man kan drabbas av någon form av demens tidigare än "normalt"???

Sen tror jag, eller jag vet, att hjärnan påverkas av att man inte sover ordentligt. Men man kan se på det som en före detta kompis såg på det: Det gör inget att du inte sover eftersom du inte jobbar. Ja, ibland blir man chockad över vad man får höra av folk. Inte en tanke på att det kanske kan vara så att sömnsvårigheterna gör att jag inte kan jobba. Ja, jag blir i allafall överlycklig när jag lyckas få sova 6 timmar i sträck! Just nu så äter jag sömnhjälp varje kväll och nu sover jag faktiskt oftast 4 timmar i sträck och ibland 5 och, alldeles för sällan, ibland 6 timmar och det är så himla skönt!!!

Hela jag fungerar lite bättre när jag får sova flera timmar i sträck faktiskt! När jag ska iväg så behöver jag inte vända tre gånger för att hämta det jag glömt till exempel. Man kan säga som så att om jag får sova ordentligt så spar jag tid när jag är vaken!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man har fått en tjej lovar man henne att åka till Köpenhamn och äta kycklingkebab."
Sammey, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009