Fredag

Igår så hade psykologen fått tag i min, snart före detta, behandlare. Tänk va, man blir helt chockad när hon ringer upp och säger att hon fått tag i honom! Vad som händer nu är att jag ska få en kallelse till min nya behandlare för ett möte. Huga, jag är redan lite nervös över det mötet även fast jag inte ens vet när det kommer att ske. Anledningen till min nervositet är att det tydligen är min gamla behandlare som ska byta patient med någon annan där, det känns ju som att den gamla behandlaren kan säga precis vad han vill om mig. Det är bara att hoppas att man får en som är professionell och kommer bilda sig en egen uppfattning om mig.

Eftersom jag inte har fått någon hjälp eller stöd från ÖppenPsyk på länge så frågade psykologen om jag vill gå i grupp på skolan. Det skulle finnas flera olika grupper och bland annat en som startar nu om känslor. Det är ju bara en sak, jag har precis kommit fram till att det där med tre dagar i veckan klarar jag inte, jag vill gärna gå men kommer jag att klara av att ta mig dit?

För övrigt kan jag upplysa om att psykologen är en av de människor som ringer till mig med hemligt nummer.

Först så finns det ingen hjälp att få i flera år och nu helt plötsligt så verkar det finnas precis hur mycket som helst. Jag tycker det är super att det nu finns men då vill jag göra allt och så klarar jag inte det och så känner jag att jag tar för lång tid på mig. Jag blir helt stressad när allt ska ske på en gång.

Tur att det var stresshantering i skolan idag! Ligga på böcker och slappna av, det är grejer det!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man blir ihop lovar man varandra att man aldrig ska gräla. Men det håller flickan aldrig. För hon blir sur så fort mannen dricker så att han blir jättefull."
Dan, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009