Lördag

Det här med telefoner är inte helt lätt faktiskt. Från torsdag eftermiddag så var mina telefoner helt tysta ända tills mobilen ringer. Samtidigt när mobilen ringer så börjar min lampa för hemtelefonen att blinka. Jag trodde att det blivit nåt fel och svarar i båda lurarna samtidigt.

I den ena luren är det Cam. Hon var på väg norröver i bilen. I hemtelefonen var det syrran. Jag säger till syrran att vänta lite men det begriper inte hon utan fortsätter tjattra. Jag blir gaaalen och bara skriker i båda lurarna att dom ska lugna sig. Då fattar tydligen syrran och säger att jag kan ringa upp henne.

Cam i bilen hade precis varit ute och tankat och tyckte att det var skitkallt. Hon undrade om jag kunde kolla smhi.se för att kolla temperaturen ett par timmar framöver och norröver, som vanligt så regnade det i Gävletrakten och hon blev lite orolig för underkylt och schläfft. Smhi.se sa att det skulle vara +3 så då kunde hon ligga kvar i stadiga 130 km/h.

Sen ringde jag upp syrran. Hon skulle bara rapportera att hon mött fyra polishästar på hundprommisen idag. Igår var det staket runt hela Älvsjömässan när hon skulle gå förbi där och vi visste inte varför förrän jag kollade tidningen och det var nåt EU-möte om bistånd och grejs där. Igår mötte hon två polishästar som patrullerade utanför staketet så hon gick inte ditåt idag men hon lyckades ändå träffa hästar. Det är tur att Iza har koppel!

Precis när min tvättmaskin hade centrifugerat klart så kom det ett sms från Cam. Då gällde det inte vädret utan läget på vägarna. Hon hade helt plötsligt hamnat i brandrök och kö strax innan Iggesund. Filurans vägupplysning kunde ge svaret att det brunnit i ett sophus samt att det var vägarbete på en bro. Tänk så finurligt det är med mobiler och internet!

Vid Idol-tid så hade Cam nått målet så vi såg tillsammans via msn. Tänk vad bra det är med datorer och internet!

GB hittade igår en kille som kan det här med att prioritera när han handlar, bilden är hämtad från bonton.se, länken öppnas som vanligt i nytt fönster/flik. Jag måste erkänna att min prioritering är väldigt snarlik hans.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När prästen frågar om de vill vara gifta hela livet svarar de så klart ja. För de har inte träffat sin nya än."
Cecilia, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009