Söndag

Mysterier i tvättmaskinen:

  • Tröjor, munkjackor och byxor vänder sig ut-och-in.
  • Om man vänder ut-och-in på kläderna innan tvätten så vänder dessa sig inte rätt.
  • En tvättmaskin kan hoppa längre än man tror.
  • Alla säger att strumpor försvinner i tvätten, mina stannar kvar.
  • Titta vilka söta strumpor! Tyvärr så gick den ena sönder i tvätten.

    Det är tur att man i sorgens stund, ja, över trasiga strumpor alltså, har lite mat att glädja sig åt. Detta var vad jag tog fram i fredags och det har blivit samma mat hela helgen, inte så kul men väldigt gott!

    Jag har även diskuterat husdjur i helgen, och visat bilder på Majsan och Indy. Titta så fina dom var och se hur lika dom är!!!

    Igår fick jag ett helt oväntat tvtips av syrran. Dansbandskampen. Jag halvsåg ett avsnitt en gång för länge sen och då var Larz-Kristerz med och sjöng Purple Rain. Igår så skulle Black Ingvars vara med och det kunde man ju inte missa!

    Det är säkert typ 10-15 år sen vi började lyssna på Black Ingvars. Och så ska dom vara med och tävla! Jag trodde Dansbandskampen var en tävling för nya dansband men det var ju helt fel. Som tur var så var Black Ingvars först ut och sen kunde jag sluta titta på programmet.

    Idag väntar det fotboll på tv. Matchen börjar redan halv ett tror jag. Tur att vi ställde tillbaka klockan så att det blev en extra timme att vila. Fast, jag tror att det var många som såg timmen som en extra timme att festa också.

    Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



    citat från "barns tankar om kärlek":

    "När man är kär lovar man varandra att gå på bio på kvällen från 8 till 10."
    Anders, 10 år

    föregående dag
    nästa dag


    © filuran 2009