Onsdag

Idag kom Mamma hit på en fika. Hon hade varit här i krokarna så det passade alldeles utmärkt. Min nya soffa skulle provsittas!

När vi satt här och fikade så lyckades Mamma övertala mig att gå å vaccinera mig. Hon har sagt det varje år i jättemånga år men jag har aldrig hunnit gå för att få nån spruta för jag har blivit sjuk. Men, detta år är jag minsann vaccinerad!

När vaccinationen var klar så gick vi på affären. Tre äpplen, två bananer och en limpa cigg inhandlades. Efter det var det dags för mitt egentliga ärende, åka till garaget och se om hojen startade! Man kan säga att det blev lite omväg dit idag.

Jag har tänkt mig att ta hojen till skolan imorron. Dels för att det fortfarande är varmt och för att jag inte åker på speciellt löviga vägar, dels för att imorron kommer vårt kött hem till garaget och då är det bra om hojen är ur vägen. Dessutom så kanske jag hinner hälsa på jägarna också eftersom hoj går så himla mycket fortare än att åka buss.

Nu ska jag inte göra så mycket mer, jag känner av vaccineringen lite i armen, får verkligen hoppas att det inte blir värre till imorron för då spricker planen med att åka hoj. Jo, jag ska äta köttgryta till middag också, men den är uttagen ur frysen och bara att värma.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om flickan blir kär i en annan kan man bara säga att hon ju lovade att inte bli kär i någon annan. Då går hon säkert ifrån honom."
Rune, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009