Måndag

Å, jag älskar mina kompisar!

Jag har ju hållit på att försöka få in nåt GPS-program i min telefon och det har gått lite dåligt. Då har kompisar hjälpt till och inte gett upp och svarat på alla mina dumma frågor. Eller inga frågor är dumma men det känns så när man frågar om saker som verkar helt självklara för andra. Tack snälla!

Förutom mobilgrejet så har jag helt underbara kompisar som bara finns och vill att jag ska må bra. Jag fick så mycket kramar och allt igår. Det kändes så himla bra. Och jag tror att Farmor Bonde ser det. Jag kanske har helt vriden uppfattning om de som dött men jag tror att de finns med oss och ser oss. Det känns bra. Farmor Bonde hade samma uppfattning då det vore ju själva den om hon inte var med mig.

Flera av kompisarna hade jour. Jag fick ringa eller smsa när jag ville. Nu varken ringde eller messade jag men bara att veta att kompisarna fanns där kändes superbra.

Lina, ni vet hon som flytt Sverige för att bo i Turkiet, hon och jag har samma tanke. Lina har som vanligt agerat snabbare än vad jag gör. Titta vad hon har fått för ny familjemedlem:

Jag har mer bilder. Ett par favoritstrumpor och en rapport om hur det går med mitt överkast:

När jag igårkväll vände fram november i min bondepraktikaalmanacka så började jag gråta igen. Farmor Bonde kunde en hel massa såna grejer. Nånting, Beda och Blenda ska sommaren lända. Det är namnsdagar i almanackan som bestämmer vädret för sommaren. Och, jag tror, Olof lägger kallsten i vattnet. Nu är jag inte säker på om det är Olof eller när han har namnsdag men när den namnsdagen är så blir det kallt som sjutton i sjön.

Om bondepraktikan stämmer eller inte vet jag inte men det är kul! Säkert så är det så att den inte stämmer helt eftersom det är klimatförändringar men jag gillar den ändå.

GB han fortsätter att hitta guldkorn på bonton.se:

Jaa, det är ju så det känns ibland. Fast Iza hon tjatar om att man ska kasta pinne så hon har nog en mindre hjärna en den där hunden på bilden. Hund ska jag bli i mitt nästa liv!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Det kan faktiskt dröja länge innan man går ifrån varandra. För man måste gräla ett tag så att man vet säkert att man inte är kära längre."
Nikolaj, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009