Fredag

Lund! Jag umgås bara med snyggingar eftersom jag är så überschnygg själv!

Cam! I programmet jag såg så var ingen hund med.

Mitt bussällskap åkte samma buss som mig imorse, det såg jag när jag klev av.

Efter skolan idag så skulle jag hem till Mamma med en skruvdragare. Mamma håller på att skruva isär gamla sängarna och hon sa att det var en hel massa skruvar. Eftersom Mamma har så himla ont i sina händer så tyckte jag att skruvdragare är det hon behöver till det projektet.

Cajans klistermärke landade i brevlådan idag. Jag åkte för att leta upp honom och klistra på nya märket. Först så torkar jag av nummerplåten. Sen drar jag bort märket från brevet. Märket går i två delar men jag tänkte att det går nog bra ändå att få på bilen. Nä, det gick inte bra, det var liksom inget klister! Jamen jag blir ju galen!

Ringde upp, hmm, transportstyrelsen heter det nu tror jag. Nytt märke anländer i brevlådan under nästa vecka. Och bara att få reda på att det kan bli fel på deras utskick kändes ju bra, jag trodde som vanligt att jag gjort nåt galet.

Idag blir det Idol på hemmaplan. Jag orkar inte nåt annat. Ännu en gång så känner jag att jag i mitt nästa liv ska bli hund, hundar har liksom ingen sorgperiod utan dom konstaterar att nu är en flockmedlem död och så går de vidare.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man skiljer sig och någon har sett det och går och berättar det för han i kyrkan då blir han vansinnig."
Kim, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009