Onsdag

Idag har jag bytt lakan.

Anledningen till lakansbytet såhär på en onsdag är att igår så hade jag och Cam njutarkväll. Vi låg tidigt i sängen och såg tv och åt. Ja, alltså inte i samma säng, inte ens i samma lägenhet, utan var och en hemma hos sig.

Efter detta blev det en shoppingtur. Visitkortspapper och klistermärkespapper inhandlades. Nästan helt oplanerat så köpte jag pannlampa och ficklampa också, de låg i en låda precis nedanför rulltrappan på Classe så de följde med av bara farten.

Åkte också på scanningaffären och inhandlade billig cola och billig hårfärg.

När jag kom hem så var jag ju genast tvungen att prova att göra både visitkort och klistermärken. Jag förstår inte hur jag klarat mig utan pannlampa i så många år! Helt perfekt när jag ska kolla skrivaren som står under skrivbordet!

Egentligen så hade jag tänkt att pannlampa är nog det bästa när man ska hämta ved i vedboden på landet. Nu kommer pannlampan få åka med hem därifrån, thats for sure!

Visitkorten blev bra. Klistermärken inte riktigt lika bra. Nästa grej jag ska shoppa är självhäftande plastfilm, eller kontaktplast, eller vad det heter. Ska bara hitta nåt ställe där det finns först. Lite svårt när man letar efter nåt som man inte ens vet vad det heter eller om det finns. Men, det mesta finns så det kommer säkert hittas!

Nu ska jag packa!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"När man är svartsjuk bär man in kaffet till frun och går ut lika fort igen."
Lars, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009