Onsdag

Jag har en väldig tro på vad jag själv orkar. Helgen som var var väl inte så farligt jobbig tyckte jag men min kropp tyckte annorlunda, i två dar har jag knappt tagit mig ur sängen. Men idag kom jag upp och ut minsann!

Mamma ringde igår och ville ha hjälp med att åka på affären, handla tunga saker alltså. Jag bestämde att hon skulle anmäla sig till självscanning och vet ni, Mamma gick med på det. När vi handlat klart så sa hon att hon nu börjat ett nytt liv.

Handlandet avklarat och fikadags. Jag fick te och fralla. SötMamma hade sparat en fralla till mig när hon åt frukost. Mammor är bra och min är bäst!

Som ni vet så tycker inte jag att vården i Sverige fungerar helt bra. För att försöka upplysa er lite om hur det kan vara så ska jag starta en ny avdelning här på sidan. Dagens vårdanteckning kommer det heta och det kommer innehålla utdrag ur hur det dokumenteras i patienters journaler. Jag kommer inte att uppge några källor men det som skrivs är hämtat från riktiga journaler här i Sverige.

På eftermiddagen kom mail om att jag hade paket att hämta på hämta-paket-stället. Vad jag beställt nu? Jo:

Storpack Aromat och vitlökspulver är sååå bekvämt att ha hemma. Det har varit grymt irriterande här hemma nu när Aromaten varit slut i flera veckor och jag fått köpa småpåsar. Nu känns det bra igen, kanske jag skulle drämma till och laga lite mat till och med!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Säg att man har två tjejer, och den ena vill vara ensam med mannen, då blir hon svartsjuk."
Adam, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009