Lördag

Idol stod på programmet igår.

Mina söta Idolrapportörer från förra fredagen var på plats på msn. Cam med 40 graders feber och T-dottern hos sin mamma med dator och tv i olika rum.

Calle var jättebra! Tove var, som vanligt, också jättebra, och Erik var superbäst!

Innan det började så trodde jag att Mariette och Calle skulle hänga löst men efter deras uppträdanden så var jag lite osäker. Calle var ju sååå bra!

Efter en grymt lång väntan så blev det precis som jag trodde och Mariette åkte hem. Filuran the Idålguru!

Idag har det tvättats här. Tvättkorgen var full, jättefull så att inte locket gick på ens. Den är fortfarande rätt full trots att jag tvättat 8 tröjor och två par byxor.

Jag har också pratat med Fru Bonde. Bild på Tessie är på gång. Pälsen har växt ut lite så nu ser hon inte lika sjuk ut längre. Eller jag tyckte inte hon såg sjuk ut i somras, kanske för att hon blev så valpig efter klippningen. Så här såg min favvishund ut i somras om ni minns:

Tessie är världens goaste vovve! En dvärgcollie. Och även fast vi bara är där på somrarna så känner hon igen bilen. SötTessie!

Senast jag träffade Tessie så kändes hon lite som en fleecetröja. Inte över hela kroppen men fläckvis. Nu väntar jag ivrigt på en bild på hur hon ser ut nu, hon är tydligen lite mer lurvig nu enligt rapport från Fru Bonde.

Herr Bonde frågade mig i somras om jag skulle ta med Tessie hem. Ja, jag skulle gärna göra det men hon är ju en bondgårdshund. Hon skulle förmodligen bli helt stirrig här i Stockholm. Tessie är som alla andra hundar speciell, hon kan till exempel inte bajsa när hon går i koppel. Ja, bara en sån sak att gå ut på promenad, det är inte hon van vid, hon är van vid att göra som hon vill och vara inne och ute precis som hon tycker passar.

Nu ska jag invänta Robinson. Under väntetiden ska jag försöka äta lite. Japps, korv med bröd är helgens diet. Tyvärr inte grillad, jag orkar inte ta fram grillen, men det blir säkert superbra med stekt korv också!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man delar tjej med någon kan man bli lite svartsjuk ibland för att man tror att flickan tycker mest om den där andre."
Nicolaj, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009