Söndag

Den här huvudvärken och svullna ögonen kändes igår rätt bra. Jag snöt mig mer än vanligt men tyckte inte det var så himla farligt. Alltså, om ögonen kunde bli lite normala så skulle jag inte ha några som helst problem med att visa mig ute, näsan var inte ens röd.

Tur att jag hade laddat upp med näsdukar. Nån gång när jag varit och handlat har jag tyckt att jag behövde näsdukar och så fanns det billiga sådana, att jag gjorde det liksom bara sådär. Mycket bra inköp känner jag just nu.

Mitt soffbord såg som vanligt ut som ett slagfält. Jag förstår inte hur jag hela tiden kan lyckas få till det så rörigt.

Beställningen är special. Sic ska ha lååånga filuransocks och för säkerhets skull två par. Jag får välja vilken färg han ska ha men jag får inte välja rosa. Tur det inte är tidsgräns på den stickningen!

Idag har jag och syrran varit hemma hos Mamma på adventsmiddag. Vi fick supergoda pannbiffar med svampsås, potatismos, tomater, broccoli, älgstek gjord lite som rostbiff, kokt potatis och sås. Att tala om att jag är supermätt känns lite som överflödig information.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man blir svartsjuk gäller det att hitta en annan tjej."
Eik, 9 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009