Tisdag

Jahapp, imorse vaknade jag supertidigt, kanske beroende på det myckna sovandet här. Jag hann till och med starta datorn och kolla mailen innan jag skulle iväg till skolan. Det var inga roliga mail, det var två räkningar.

Sen var det iväg till skolan. På bussen, som var av modellen med ganska få sittplatser, så kom det på mer och mer människor och jag blev mer och mer stressad och fick en ångestattack med skak och svett och allt. När jag kom fram till skolan så hann jag aldrig ta igen mig från det innan vi började vilket resulterade i att jag inte fixade alla rörelser, det var friskvård idag.

Efter halvtid så är det promenad när man har friskvård, jag hade fortfarande inte kommit ikapp efter bussresan. Halvregningt, kan man säga så? Grått och trist var det allafall ute. Efter prommisen så var det ner till bussen, då blir jag helt kallsvettig och kom ihåg hur det var på vägen till skolan idag.

Ja, jösses. Stackars mitt bussällskap, vad ska han tro om mig egentligen?

Hem kom jag i allafall och det var ju finfint!

Sen åkte jag hem till Mamma, jag vidarebefodrade ett mail till henne och hon har ju ingen dator. Och nä, jag kunde inte ta med datorn jag fått mailet på, min Mamma tycker bäst om att använda min bästaste laptop sörrni.

Mailet jag ville hon skulle se kom från vår granne på andra sidan sjön på landet. Han hade skrivit jättebra och dessutom skickat med en superfin bild. Egentligen så ville han mest ha Mammas adress men det hade ju jag ordnat för länge sen! Han skrev att Mamma skriver så himla fint, både stilmässigt och innehållsmässigt. Min Mamma skriver alltid precis likadant, inte som när jag skriver att namnteckningen blir olika varje gång till exempel, hon har samma storlek på alla bokstäver, alltså exakt, och så skriver hon lite gammaldags skrivstil. Så jaa, Mamma skriver fint!

Allafall då. När jag satt hemma hos Mamma så undrade hon om vi kunde åka och hälsa på Elva. Ja, det kunde vi ju. Elva är dryga 90 år och har råkat bryta benet så hon bor på sjukhem. Jag hade ingen aning om vart det låg, som tur var så hade jag en gatukalender i bilen och vi kom rätt. Det var skönt att se att Elva såg ut precis som vanligt, ja, förutom att hon satt i rullstol dårå. Hon får inte stödja på benet alls nämligen. En väldig fart och snits hade hon fått till på rullstolen också!

Dagen blev väldigt lång. När jag väl var hemma och satte mig i soffan så började jag svettas och må illa, så illa att jag var tvungen att kräkas. Kanske inte så konstigt med tanke på att jag på hela dagen fått i mig tre koppar kaffe och en drömkaka.

Nu blir det soffan för hela slanten!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Otrohet betyder att man har på sig en annan brudklänning än den riktiga."
Regitze, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009