Fredag

Möte i skolan idag om hur schemat blir under jul och nyår och till nästa termin. Fika och papper kan man sammanfatta det hela. Och, nästa termin finns mindfulness på schemat, det ska jag prova!

Efter skolan var det då dags för valparna!

Vilken cirkus! Och matte fick en tår i ögat och jag också. En himla massa saker fick bebbarna med sig, tur att jag fick bärhjälp! Matte ska in på operation på måndag och hoppar på kryckor, knappt, ja, ni fattar att hon inte kan ha hand om några valpisar på ett tag.

Direkt iväg till djuraffären för att få kloklippning och tröjor. Varsin röd tröja blev det, jultröjor!

När vi kom hem var det två mycket nyfikna som nosade sig fram. Maja var tuffast och Rune tog det lite lugnare. Sen var det full fart! Jösses så mycket spring det finns i så små ben!

Vi har även provat att gå ut men Rune var inte alls imponerad. Däremot var båda jätteduktiga på att åka hiss. Stora ögon över att väggen rörde sig! Ja, det blir många fler tillfällen att prova det där med att gå ut.

På eftermiddagen så ringde jag Mamma. Hon ville nog hemskt gärna hälsa på valpisarna så hon erbjöd sig att komma hit och hjälpa till. SötMamma!

När både Rune och Maja rasat runt så dom tyckte det räckte så la sig lugnet. Maja somnade i soffan och Rune la sig i buren. Båda tvärslocknade!

Sen anlände Mamma. Jag hade ju tänkt att de skulle ut när de vaknade men det blev inte så när Mamma kom hit. Japp, resultatet blev två olyckor inne.

Vi gick ut med busfröna. Rune var lite tveksam men kom igång sen. Maja var det full fart på!

När vi kom upp så tvärslocknade båda två igen.

Lite bilder från dagen, mest sover valpisarna:

Nu väntar jag på att dom ska vakna och då ska jag stoppa ner dom i en väska och bära ut dom och se om det går att kissa.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Otrohet är om man börjar gräla om barnen."
Rikke, 6 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009