Söndag

Igår kom det faktiskt lite snö som låg kvar nån timme. Genast ner med valparna i cykelkorgen och gå ut. Något försiktiga från början men sen var det full fart. Rune förstod nästan att man kan springa efter snöbollar.

Vid sängdags så utforskade valparna spikmattan, den var inte alls skön att gå på men bra att bita i.

Inatt var jag tvungen att gå upp och kissa vid halv fem, då var Rune tvungen att sympatikissa. Sen så sov dom igen, eller vad dom nu gjorde, till nästan halv elva och då blev jag väckt med att en drar i örhängen och den andra drar i hårtofsen.

Istället för att bara gå ut så åkte vi hem till Mamma och gick ut i trädgården. Båda har blivit betydligt bättre på att gå i koppel. Rune lyfte på benet mot äppelträd, vingligt är det men det funkar.

Inne hos Mamma fick de vara i köket. Dåligt med leksaker där men vi hittade en bil som jag har snickrat ihop när jag gick i trean, den funkade utmärkt att gömma godisar i, Maja greppade direkt hur hon skulle göra, Rune tyckte den var lite läskig. Vi hittade också en leksakstelefon som jag hade när jag var liten, den låter när man drar den och Maja drog runt den.

Två supertrötta valpar kom hem och slocknade i soffan. Lite vaknade dom när tvättmaskinen lät men det gick över, de var inte ens med när jag hängde tvätten.

Lite bilder igen, matte måste få se. Ja, och ni andra också förståss!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Otrogen betyder att man inte tror på Gud.
Rune, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009