Lördag

Igår såg jag för första gången Ullared på tv. Härreguuud!!! Morgan och den ljusa homosexuella killen måste vara inhyrda arbetslösa skådisar. En kille hade tappat bort bilen, det skulle nog jag också göra där, parkeringen såg enorm ut.

Två tanter var med också, hos tanterna var det hemma-hos-repotage, jag tror tanterna också var inhyrda.

Det som slog mig var att om nu Ullareds varuhus går så bra och har så många besökare, varför öppnas inte ett sånt någon annanstans i Sverige? Typ i mellersta norrland nånstans. Då får ju en hel massa folk närmre och kan handla mer. Men vad vet jag, jag är inte nån affärsexpert. Det jag jämför med är alla jäkla shoppingcentrum som öppnar överallt.

Det är helt sjukt hur fort man vänjer sig. Jag bara ville gå ut med voffsingarna igår, men det gick ju inte så jag vattnade mina stackars flöwers istället. Kändes inte riktigt samma om man säger.

Idag så åkte jag hem till Mamma med tv-tidning och kryss. Min Mamma bakar varje jul varsin kryddkaka till oss, recept finns på receptsidan, och i år så hade hon misslyckats så jag fick äta misslyckad kryddkaka, precis hur gott som helst!

Systersonen kom förbi där för att hämta bröd. Han fick också misslyckad kaka. Han tyckte också den var supergod.

Sen åkte jag och Mamma hem till syrran med bröd och sen vidare till scanningbutiken. Det var kö in på parkeringen och jag tänkte att det här går aldrig bra. Som tur var så andades jag precis på rätt sätt och det blev ingen panikångest, det är jag stolt över, jag vill inte att Mamma ska behöva se mig sån.

Ännu en gång så köpte jag nåt jag aldrig nånsin köpt i hela mitt liv. Ansjovis. Japps, filuran ska för första gången i sitt liv göra Janssons Frestelse.

Igår bestämde jag mig att jag ska äta tacos idag så jag inhandlade ingredienser till det. Jag har nu dagens mat klar, tacos, och morrondagens, pastasallad. Isbergssalladshuvudena är så himla stora att det blir mycket sallad, känns bra att ha två dagars mat klar utan större ansträngning!

För en gångs skull är det proppfullt i mitt kylskåp, det brukar ju annars vara i stort sett tomt.

Nu ska jag försöka mig på att göra pizzasallad för första gången i mitt liv! Jag ska röra ihop guacamole också. Och skära sallad. Och riva ost. Och steka köttfärs.

Åver änd aot!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Otrohet är om mannen säger till sin tjej: "Vill du inte följa med ut och dansa i kväll?" Och så har han inte alls någon lust att dansa med henne när de kommer dit.
Sanne, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009