Tisdag

Jamen jösses så effektiv jag kan vara ibland!!!!

Igår eftermiddag/kväll så fixade jag alla julklappar. Stickade hälften på lurvsocksen till Psyko. Mailade Cajans försäkringsbolag för att meddela att han inte har nån förare under 24 längre.

Jag gjorde även lappar och sånt grejs till filuranshoppen. Det var helt slut både på sy-på-märken och laminerade filuranmärken/tvättråd. Sånt där som är väldigt trist att fixa med men det ser snyggt ut när man skickar iväg halsdukar/vantar/sockor.

Framemot kvällen så kom jag på att jag ju kunde griljera skinkan. Det blev riktigt bra för att vara första gången. Tror jag allafall. Den var riktigt god varm, varför äter man julskinka kall liksom???

Underhållningen stod Kenradion för, ja, precis som vanligt! http://kenradio.no-ip.org:8000 Starta VLC, gratis, och skriv in länken och lyssna! Radion som blir vad vi gör den till! Här kan man hämta VLC

Japps, jag var riktigt i form igår!

Formen idag? Nja.

Dags att göra Janssons Frestelse. Aktiviteten helt oprövad för min del, men den oprövade aktiviteten att griljera skinka gick ju bra så jag gick in i Janssontillverkningen med stor tillförsikt!

Kenradion stod för underhållningen även idag, på en tisdag liksom!

Jag gjorde Janssons Frestelse och Ken, han gjorde kroppkakor. Och det samtidigt som han spelade radio för oss. Killar kan ibland göra två saker samtidigt!

Här är min Janssontillverkning i bilder. Det blev mycket ströbröd, ströbröd är som ketchup, först kommer ingenting och sen kommer ingenting och sen kommer allt ur förpackningen.

Kens kroppkaketillverkning såg ut såhär:

Ken har hållit på i flera dagar med detta. Potatisen ska kokas och pressas minst två dagar i förväg för att det inte ska bli så kladdigt. På julafton så steker man dessa och det blir supergott. Själv har jag ingen aning för jag vet inte ens om jag nånsin ätit kroppkakor.

När jag skulle åt dessa bilder så hittade jag mina bilder jag försökte ta igår. Det var så himla fint ute med snö på granarna jag ser från balkongen. Jaha, jag har ju fortfarande mobilen som kamera, och den klarade inte temperaturväxling från inne till ute så bra när det är kallt. Det blev liksom fryskristaller på linsen.

Och mina julklappar som jag slog in igår är väl rätt fina ändå va? Glittret syns inte så bra men det finns där....

Jösses vad bilder det blev, hoppas ni har orkat vänta på att sidan ska ladda sig klart!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Otrogen är när man ser någon som är otroligt snygg.
Anja, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009