Torsdag, Julafton

Igår började jag med att ställa klockan på 12. Då började jag göra mig klar för dagen. Packa mat och klappar och sen gräva fram bilen. Gräva fram bilen utan spade that is, jag vågar inte lägga in spaden i bilen för då kommer all snö försvinna direkt. Aj lajk snö!

Och alla ni som klagat över att era bilar haft en massa snö på sig. Jag hittade min bil idag:

Vilken tur att det inte var den bilen jag fick gräva fram utan spade utan Wilbur! Wilbur hade nog bara en decimeter snö på sig.

Igår så gjorde syrran julköttbullar till vårt julbord och systersonen drämde till med att göra laxpaté. Såhär såg det ut med köttbullarna:

Och såhär såg det ut med laxpatén:

Dagen idag var precis som vanligt med jullunch hos Mamma. Kändes bra att vara där efter att ha kommit bort oss hos syrran och systersonen i två år. Hur julbordet hos oss ser ut har ni ju sett här i dagboken när det tillverkats. Förutom det som visats på bild så är det Mammas inlagda sill som, för mig, är höjdpunkten på hela bordet. Mamma hade också gjort potatismos, inte vilket potatismos som helst utan potatismos av norrlandspotatis vilket då blir extra gottigt!

Sänder en tanke till KI och BII som tack för potäterna!

Efter vi varit hos Mamma så åkte jag hem och la mig på soffan och åt chokladpraliner. Fast först startade jag tvättmaskinen som jag laddade innan jag åkte iväg.

Och vet ni, att efter ha jobbat i chokladfabriken i en hel drös med år och efter det knappt köpt en endaste bit choklad är det väääldigt gott att tugga i sig chokladpraliner från en Paradisask! Fortfarande så kastar jag de jag inte gillar, förmodligen en arbetsskada. Men det är så gott! Jag tror jag uppskattar pralinerna mer nu faktiskt!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Otrogen är att man inte tror på den ena. Man tror mer på den andre.
Jacob, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009