Fredag, Juldagen

Juldagen brukar ju vara en dag man går ut på krogen. Men, jag känner inte det minsta lockelse till det idag. Undrar just om krogarna är lite besvikna på att juldagen ligger på en fredag?

Och förresten. Igår så skickade jag iväg mina jul-sms. Några har bytt nummer och någon annan har fått deras nummer. Jag har sagt det förr och jag säger det igen, byt aldrig telefonnummer!!!!

Och som vanligt väntar alltså årets största mobilräkning i januari.

Jag glömde helt bort att berätta vad jag fick för julklappar igår. En hundbok fick jag och den har jag fastnat helt i. Härreguuud vad raser det finns!!!! Rune är ju one of a kind men det funkade ju tyvärr inte. Pudel ska tydligen vara en allergivänlig ras, men pudel? Ja, man vet ju aldrig.

En filmaffisch fick jag också, jag vet inte riktigt var jag ska sätta den bara, funderar på om den inte ska sitta på innerdörren så att det är det första man ser när man kliver in här. Får fundera lite till tror jag.

Av Mamma fick jag och syrran en hel del pengar och presentkort på fotvård/massage/zonterapi. Jag är nästan helt säker på att jag kommer välja zonterapi!

Jag förundras också över hur folk uppför sig på julen. Eller inte bara på julen egentligen. Det finns puckskallar som aldrig kan uppföra sig, och det finns puckskallar som inte kan uppföra sig på julen. För mig hör inte julafton ihop med alkohol men det gör det tydligen för väldigt många.

Bara för att man möts på ett sätt man inte förväntat sig så behöver man väl inte bli arg va?

Idag har det varit oväder och trist, men var man ute när det inte blåste och snöade som värst så var det helt okej. Man uppskattar att komma in när det är sånt här väder!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Otrohet är när man inte tror att man vill vara ihop med honom.
Lisa, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009