Söndag

Igårkväll så satte jag mig för att sy. Filuranshoppen har lite att göra just nu kan man säga.

Jag fick ihop ett mycket knöligt kuvert som ska skickas till Sic. Killen har för stora fötter för ett kuvert!!! Eller nä, det har han inte, men han har beställt långsocks så det är mycket sockskaft som ska ner i kuvertet. Men, jag fick ihop kuvertet med mycket vilja och mycket tejp!

Det finns ju som ni vet precis hur mycket tv-spel som helst. Jag håller på att testa lite spel nu till mitt Wii. Det är många spel och det tar lång tid att prova alla, att jag dessutom är tv-spels-periodare gör att det tar ännu längre tid. Eftersom jag är inne i en spelperiod nu så åkte jag på affärn och laddade upp med batterier!

Mycket batterier går det. Två i handkontrollen och fyra i brädan.

Jag handlade lite annat också eftersom jag fortfarande är på gång att baka pizza. Pizza med julskinka på, det kan väl bli nåt?

Det blev inget bakande idag utan jag fick lunch när jag åkte förbi Mamma. Jag var där med kryss och tändargas. Tydligen blev jag väldigt mätt av lunchen för jag somnade framför tvn när jag kom hem. Det var program om att bli räddad av djur, nåt jag tycker är lite intressant att se, och ändå tvärslocknade jag.

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Om man står och väntar mer än två timmar på en tjej är det otrohet.
Mikkel, 8 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009