Måndag

Idag så började jag städa igen. Sovrummet fick sig en omgång igen. Det är tur att jag inte städar så mycket åt gången, det räcker alldeles tillräckligt med en bit av lägenheten åt gången.

Först dammsugning, efter det golvtorkning. Sen lakansbyte med dammsugning av sängen och när rena lakanen var på plats så dammsög jag golvet en gång till. Tur att det blir lite vila medans golvet torkar efter moppningen!

Egentligen så hade jag tänkt att åka till skolan idag men det var så trist väder. Snön smälter och det är halt och jäkligt att gå. Eftersom promenad stod på schemat så hoppade jag över det, jag kan lika bra gå ut här hemma och halka runt. Jag är faktiskt lite feg nu när det är halt ute, jag är så himla rädd om mitt knä. Spänner hela kroppen och är helt slut efter tjugo minuter typ.

Det tristaste med det hela är faktiskt att snön smälter och det börjar se ut som Ståkkhålmsvinter här.

Efter att sovrummet var i stort sett klart så satte jag igång med pizzabak! Jamen äntligen! Kokade tomatsås medans degen jäste. Nu kan jag säga att en julpizza, ja alltså med julskinka på, är riktigt smarrig!

Det var inte bara julskinka på pizzan. Svamp och ananas, lök och vitlök, ja, och så tomatsås och ost förståss.

Och det där djurprogrammet jag såg. Cam skrev i gästboken att hon var lite besviken på att hunden inte räddade farbrorn rent bokstavligt. Jag håller inte med, hunden slickade farbrorn i ansiktet så fort som han höll på att gå in i, hmm, dvala eller medvetslöshet, vad säger man? Det är väl att rädda eftersom farbrorn då vaknade till och på så sätt höll sig vid liv. Hoppas det kommer fler såna program allafall!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Otrohet betyder att man grälar när man blir stor.
Tanja, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009