Torsdag, Nyårsafton

Är det en dag som denna man ska sammanfatta året som gått? Jag har ingenting att sammanfatta tror jag. Det som varit bra är att jag fått möjlighet att gå på skolan. Det som har varit väldigt dåligt är att jag inte kan titta på nyheterna på tv för det är om F-kassan och deras regler och folk som står utan ersättning och blir utförsäkrade.

Jag är en av de som kommer bli utförsäkrade och jag är helt knäckt över att inte veta hur det blir. Och tänk om inte jag får gå kvar på skolan om det händer??

Jag har lärt mig massor på Personlig Utveckling i skolan!

Det har varit väldigt kul att få lära känna Maja och Rune, valpisarna, men väldigt tråkigt att upptäcka att jag inte tålde dom. Men det var underbart kul att ha de två här på besök!

Roligt också att sommaren var så pass bra att jag kunde åka hoj nästan varje dag!

Tråkigt att jag har gått på så många begravningar. Men samtidigt så har dessa begravningar tagit fram en hel del roliga minnen också. Nästa år vill jag inte gå på lika många.

Trevligt var också att vi fick ordentlig vinter. Nästa år hoppas jag på en riktigt ordentligt somrig sommar!

En chock råkade jag ut för i år också, när jag kom till bondgården och Tessie var nästan helt rakad.

Det har nog varit betydligt fler chocker och hjärtsnörpar som jag inte kommer på just nu. Jag tycker jag känner mig chockad ganska ofta, inte alltid över allvarliga saker utan mest över konstiga. Som gubben på sopstationen på landet som sa att jag inte fick slänga sopor i latrinen, jag sa åt honom att jag slängde just latrin, men jag fick ändå inte slänga sopor där. Synd att gubben inte öppnade säcken för att kolla.

Senast igår blev jag lite chockad över hur folk beter sig. En gubbe hytte med näven åt mig och tyckte jag skulle sänka farten på en 30-sträcka. 30 är väl den enda hastighet jag verkligen håller. Jag tror gubben var arg över nåt annat och tog ut det över bilisterna.

En mycket trevlig sak som hänt i år är att jag sett Hayseed Dixie lajv på DeBaser!

Jag har varit på Engelen och sett LoudInc och skrikit på T Star!

Jag har faktiskt inte gjort mig illa speciellt mycket tror jag. Inga fotvrickningar, inga knävikningar, inga stukade händer eller nåt. Men det känns bra, ont från tidigare göra-mig-illa-episoder har varit fullt tillräckligt.

Jag har varit på pubrunda på cykel.

Jag har hela året varit på gång att försöka laga en gammal dator. Kanske sker det under 2010.

Jag har lärt mig att plocka stenmurklor.

Nya människor har jag träffat och blivit kompis med. Och tappat bort några andra kompisar, men jag tror och hoppas att vi hittar varandra igen. Det har kommit julhälsningar via sms även från de borttappade.

Lund har fått egen vårdnad om sina barn, och fått bättre efternamn.

Cam, T-dottern och jag har följt mellon och Idol. Nu väntar vi på nästa års mello!!!

Lite sammanfattning blev det allt! Happe noe på er!!!

Kommentarer till ovanstående, eller annat, kan lämnas i Gästboken



citat från "barns tankar om kärlek":

"Otrohet betyder att något är otroligt kul."
Mette, 7 år

föregående dag
nästa dag


© filuran 2009