Hejs på er!

Alltså, nu har hostan satt in ordentligt, som tur är så är febern borta nu så jag orkar ju vara uppe allafall lite. Jag lyckades ju inte med att bli frisk till helgen tyvärr men nästa helg, då kommer jag vara frisk som en nötkärna!!

Igår hade jag ju bestämt att jag skullehela kvällen, jag lyckades inte se ett enda program för jag skulle ju bara innan jag satte mig till rätta i soffan......

Snart är det jul, det märktes på parkeringen vid affären, fanns ju inte en ledig. Folk har ju heller inte lärt sig att parkera ordentligt när det ligger snö på backen, då är det tillåtet att köra åt alla håll (trots enkelriktat) och gärna ta upp fyra rutor när man parkar. Sedan när jag väl parkerat och varit inne och handlat så tog det ju så jäkla lång tid i kassan, *suck*. Hemfärden börjar och närmar sig vägarbetsområdet, när jag är nästan framme vid macken så kliver en tjej rakt ut i gatan, visserligen på övergångsställe men ändå, jag satte båda fötterna på bromsen och fick motorstopp. Kan inte folk använda reflexer Jag fick allafall stopp på bilen så mina däck kan ju inte vara helt slut allafall. Så dagens visdomsord blir: På med reflexer!!