Tvätten fortsätter....

Vi har fått ny tvättmaskin i vår tvättstuga alltid något!! Dessutom så fick jag alla handdukar klara. Fick även lakanen klara! Det är himla skönt när det är klart och då vet jag att det är länge tills nästa gång, minst en månad eller två. Jag tror jag ska skriva till Roomservice eller liknande och höra om dom kan hjälpa mig att få fint i våra tvättutrymmen. Trots den nya tvättmaskinen så blir tvättstugan bara sunkigare för varje gång jag går dit. Dessutom så tror jag, eller hoppas, att folk kanske städar lite bättre om det är fint från början.

Lina ringde igår och berättade att hon köpt ny bil Mitt i flytten liksom Jag hoppas allafall att vi kanske kan spontanfika nångång nu när hon flyttat till "rätt" sida stan istället för att endast höras på telefon. Jag har faktiskt inte sett henne en enda gång efter att hon har gått ner i vikt ju. Scorpan med fru kommer ner till helgen så jag hoppas att vi kanske kan sammanstråla för en bira eller två, MED Lina Det känns rätt skönt att Scorpan hämtar spisen själv så att jag slipper det ansvaret + att vi kanske kan ses här i Stockholm. Det är ju inte säkert att jag åker dit på nyår även om jag gärna vill bada i tunna.

Det verkar ju helt omöjligt att bli frisk den här gången, fortfarande snorig Jag jobbar på att bli frisk till helgen som kommer, jag misslyckades ju att bli frisk till den som var. Pratade lite med Råttan och han har inte varit sjuk på 6 år!!! Fattar ni hur gärna jag vill byta med honom!!!

Tror jag ska försöka baka Majlislimpa idag, det är ju bara såååå gott!!! Mamma bakar den endast till jul numera, när man bodde hemma så fick man sån mycket oftare och den var lika god då som nu. Recept finns på receptsidan

Å idag är det ju fotboll också!! Bajen tar emot Vålerenga på Söderstadion. Royal league om nån undrar. Det är tur att matchen går på tv för det är nog inte nåt vidare värst bra att sitta ute sent på kvällen när man redan är förkyld från början. Jag misstänker även att det kan vara nåt med bihålorna då det inte känns som det brukar där, även huvudvärk har tillkommit, alltså RIKTIGT ont i skallen.

Det kanske är så att jag behöver lite Då kanske allt mys och sånt får det att lossna i bihålorna. Fast innan jag kan övertala nån att mysa med mig så är jag nog frisk av mig självt.