Såååå ont i halsen

Jag blir knäpp på det här, jag vill inte vara sjuk längre!!!! Över en vecka nu ju Jag försöker kurera mig med te och honung, varma bad och varma kläder så jag inte fryser om jag går ut Inget verkar hjälpa. Undrar just om det är läge att ringa vårdcentralen, nu för tiden ska man ju få träffa läkare inom en vecka. Förut på min vårdcentral så sa de när man ringde: Ok, då är du välkommen på tisdag om 6 veckor. Jag har ju inte behövt ringa dit på länge och inte sen det här med vårdgarantin började så jag hoppas att det har blivit bättre där men ändå så drar jag mig för att behöva ringa/gå dit, men hostmedusinen är på upphällningen så jag kanske borde gå dit allafall.

Igår så skulle jag dricka några pilsner hade jag tänkt, somnade på soffan och vaknade vid sjurycket när folk undrade vars jag var. Sen i starten. Jag har ju på senare år kommit på att det är rätt bra att starta tidigt och sluta tidigt för då mår man bättre, ligger inte i koma hela dan efter. Hur som helst så blev det så att jag stannade hemma och bäddade ner mig framför en film i hopp om att friskna till. Tyvärr så hade jag glömt att köpa glass, det känns ju bra vid halsont, så jag fick nöja mig med Extra Drops Licorice och te. Filmen jag skulle se var Modesty Blaise och det var en riktig skitfilm, Willie Garvin var inte ens med

Idag kommer Scorpan med fru ner!! Ska bli kul att träffa dem. Hoppas verkligen att jag orkar åka över en sväng minst och helst en lång sväng. Jag får förbereda mig med ett paket halstabletter, känns lite pinsamt att bara sitta och hosta och snora men de vet ju om att jag är sjuk och vill ändå att jag ska komma med.

Jag glömde att höra av mig och gratta Lain igår