Söndag

Jag kom iväg på pubrundan hos S-J igår! Det var himla trevligt att träffa dem som man inte träffar så ofta. Jag fick skjuts med NoOne dit så Fred slapp köra mig, han hade väl ändå glömt bort att han skulle det. Döm av min förvåning när klockan var närmare tre när jag kom hem Undrar just hur Gaston mår idag och om hemfärden startat än. Själv så mår jag förvånansvärt bra, men jag kan ju säga att halsen mår inte bättre av att dricka bira och röka. Idag blir det däremot inte lika många cigaretter som igår, det känner jag direkt! På hemvägen skulle jag handla godis, eller egentligen hade jag tänkt handla halstabletter, men upptäckte att även Shell har börjat med att man ska handla i lucka på nätterna och då vägrar jag att köpa nåt, jag vill titta på hyllorna och välja. Bara för det så måste jag gå och handla idag, halstabletter och glass!!

Igår skickade jag även ett försenat grattis-sms till Lain, hon har fortfarande inte hört av sig. Undrar om hon mår dåligt eller nåt. Oavsett vad orsaken är så hoppas jag att vi kommer höras snart.

Mitt målade skåp har fått dubbla doser av radarspray nu så snart ska jag kunna fylla skåpet igen. Det är mycket kläder och handdukar överallt just nu. Fatta vad skönt det blir när det är klart!! Lina förstod allafall min panik över det lilla djuret jag såg i skåpet och nu är nog allt som eventuellt fanns där dött. Spisen har jag dock inte orkat städa ännu Å andra sidan så behöver jag nog inte använda spisen så mycket och då slipper jag ju se eländet. Dammtussarna trivs allafall här och det är ju bra att nån gör det. Snart är jag förhoppningsvis frisk och då kommer inte dammtussarna trivas här längre, allafall inte så många som nu. När jag fått in allt i skåpet igen så blir det nog inte lika mycket damm för nu är det dammtussar i hallen hela tiden även om jag dammsuger. Jaja, snart är färgen torr och då blir detta projekt äntligen klart!!