Måndag

Ekonomen inom mig bestämde att jag skulle köpa 2 liters cola istället för 1½ liters, varför smakar det inte likadant Jag tror att nästa colahandling trots allt blir de vanliga 1½ liters. Jag tycker allafall att det är konstigt att det smakar olika, men å andra sidan så smakar burkcola och flaskcola olika också.

Idag ska jag städa spisen, jag bara måste det. När det är klart så ska jag genast använda spisen och baka äppelkaka, jag hoppas på att få sällskap till fotbollen ikväll och då är det trevligt att ha någonting att bjuda på. Fotbollen jag ska se är Hammarby mot Midtjylland och det är Royal League, sista matchen för iår. Lite trist att se på tv när matchen är på Söderstadion men säkert bättre för hälsan.

Idag ska allt in i skåpet!! Äntligen! Det kommer bli så fint här hemma bara jag får in allt, eller fint kanske är fel men det blir garanterat mindre stökigt allafall i hallen. Tvättställningen som nu har stått i vardagsrummet i en vecka kommer försvinna och det känns jäkligt bra så jag slipper gå och snubbla på den hela tiden, jag har typ inga tånaglar kvar efter veckans alla islagningar i den När allt är inne i skåpet så ska jagoch i hallen och i badrummet. Jag kommer ju vara helt slut när jag är klar men jag hoppas att det är värt det. Sen är det bara att börja med förra veckans tvätt som blivit kvar eftersom jag hållit på med annat, men det är inte så mycket om man jämför med handdukar och träningskläder, det kommer vara klart på bara två maskiner tror jag. Efter det är jag ikapp med allafall tvätten så nu ska jag sluta gnälla om den.

I övrigt så kan jag berätta att förkylningen jag har fått är så himla envis, men det är jag också. Jag kämpar med te, glass och halstabletter. Jag har fortfarande lite ångest över att eventuellt ringa till vårdcentralen, om det fortsätter så måste jag men jag hoppas hela tiden att jag ska vakna och vara hur frisk som helst imorron. Jag hoppas verkligen att jag inte har smittat ner någon i min närhet för denna förkylningen är inte att leka med, det värsta skulle ju vara om jag smittat ner Mamma, måste nog ringa och höra hur hon mår.

Jag förstår inte vad som är galet med min mail, jag har fått bergis 50 mail från Patricia om deras julfest. MrT har ändrat på mitt konto men det fortsätter att komma julfestmail, men det känns himlans bra att veta att felet inte ligger här utan nån annan stans Hoppas att det ordnar till sig för det är så trist att bara sitta och radera mail som kommer i massor, risken är dessutom att man raderar nåt som man faktiskt ville läsa. Undrar om felet ligger på servern där mailen ligger eller om det är någon inställning, MrT hade också fått massmail och ändrat på sitt konto och då hade det upphört, det kan alltså vara så att alltihop är hans fel