Tisdag, Lucia

Jag har inte lussat!!! Inte ens haft glitter i håret! Jag saknar det inte ens, undrar om det är nåt fel på mig Inte heller känner jag nånting för att det snart är jul, men det hoppas jag att det hinner ändra sig. Kanske att det beror på att vi senaste åren var hos Pappa vid sådana här tillfällen och nu är Pappa borta. Varje dag senaste tiden har jag gråtit över Pappa, vad som utlöst det har varit olika och för det mesta värsta skitsakerna.

Igår var jag och tankade bilen så att jag inte ska få soppatorsk på torsdag när jag ska åka ända ut till Väsby för att fika och få blomstercheck. Bensinen var som tur var billig, 9:83 bara. Jag pratade med Edna och vi bestämde att vi skulle ses utanför 10:20 på torsdag, det blir till att vara uppe i tid då, och hur lång tid det tar att åka har jag tydligen förträngt men jag har för mig att man hinner på en halvtimme.

Som vanligt så sprack min planering, jag kom så pass långt att jag fick in nästan allt i skåpen och dammsög lite i hallen, men det blev inte nån skurning varken i hall eller badrum, jag hade ju missat att tvätta lite saker som nu fick flytta in på badrumsgolver. Äppelkakan fick jag till och det var en enkel match så den kan jag tänka mig att göra flera gånger, recept finns på receptsidan. Jag fick även middagsgäst och det var ju trevligt Det blev inte nån avancerad middagsbjudning men det blev spaghetti och köttfärssås, det gillar jag. I somras fick jag nästan abstinensbesvär när det gick för lång tid utan den maträtten. Äppelkakan blev väldans god, jag fick rädda en kvart av den till Mammsen så hon också får smaka.

Igår var det fotboll och det gick sådär, det blev 2-2. Allt var Ante Covic fel för han var i Australien för att gifta sig Det var en bra andra halvlek och Bajen borde ju ha vunnit....

Jag gör ett nytt försök idag med att få städat i hallen och badrummet Men jag känner mig lite som Edna, halva dan har gått och jag har inte fått nånting gjort mer än att kollat mailen och sånt Eller halva dan, klockan är ju faktiskt bara strax efter tio nu