Nu är det nog läge att INTE gå och handla. Igår kom jag allafall ihåg den jädrans kökssprayen, och dyr var den i vanliga icaaffären kan jag ju säga. Jag förstår inte hur folk orkar handla så himlans mycket, jag blir trött bara jag ser parkeringen vid affärn. Som tur är så behöver jag inte handla några julklappar till någon, tyvärr så får jag nog inte några heller Kanske att man ska ta och gå på bolaget nu så man har handlat det man behöver för en månad framöver Säkert så är folk inte förberedda utan handlar sista dagen innan jul och innan nyår.

Lain har tagit reda på att allafall ett lokalt ställe är öppet på julafton, inte det jag skulle välja egentligen, men det är ju nära.

Vaknade idag av en telefonsignal, det var Kraman som ringde och undrade hur det blir på nyår, jag lovade inte nåt. Eftersom det är hon och några till som ordnar kalaset så vill hon ju veta, jag vet ju inte om jag vill ens. Får väl ta ett snack med berörda människor och höra hur vi egentligen ska göra, bowla, festa eller skita i alltihop. Det är två veckor kvar till nyår och jag känner mig pressad redan nu Det var ju det jag tänkt att inte bli i år.

Klockan är nu efter 11 och jag har inte kommit igång idag än Ont i halsen och i en tand får jag skylla på. Jag vaknade tidigt idag, utanför så slamrar maskinerna ordentligt från att dom börjar klockan sju, senast, lyckades somna om och nu är jag skittrött. Det där med bolaget känns långt bort, eller allafall känns det som det är långt till bolaget.