Onsdag

Mammsen kom och fikade i morse, hon hade varit på fotvård och kom upp och fikade i väntan på att affärerna i centrum skulle öppna, så igår fick jag ju hålla på och plocka undan massa grejs. Det blev inte så mycket undanplockat men Mamma sa inte nåt om hur det såg ut här. Men jag hade fått undan allt pyssel från matrummet och det gör himla mycket av intrycket stökigt eller inte.

Idag är det dags för att åka till vårdinrättningen. Jag har förberedit mig med att skriva ut mina dagbokssidor härifrån, jag orkar typ aldrig skriva i boken nu för tiden. Igår kom jag på den smarta idén att jag ska gå på bolaget idag när jag ändå ska ut med bilen, då slipper jag ju bära så mycket, eller det blir lika mycket att bära fast inte lika långt

Min jäkla tand, en framtand som gör ont Jag har aldrig hört talas om att man har ont i en framtand, inte mer än FN då han hade slagit av halva ena framtanden.

Jag tror minsann att barnen har fått jullov nu, det var ett jäkla liv ovanpå igår på dan. Vet inte vad som skedde där faktiskt, allt brukar höras hur bra som helst men igår så hörde jag inte vad som sas. Jag låter som värsta tjuvlyssnaren ju, men det är faktiskt sant, det brukar höras vad dom skriker till varann och vad de lyssnar på för låtar.

Pratade med Fred för att höra om vi skulle bowla på nyår, det lät på honom som att vi inte ska det. Då blir det hemmakväll för mig och Majsan, såååå skönt!!! Egentligen så är det ju det jag vill.... Nog om detta nyår, det ska ju först bli jul.

Igår var jag och fikade hos Lina, hon har ju flyttat till rätt sida stan nu Jag ville se hennes smala dörrar och övriga lägenheten som hon pratat rätt mycket om, sagt och gjort. En bra vägbeskrivning, eller vägbeskrivning förresten, hon sa att det är den vägen vid den affären, i allafall så kom jag rätt. Vilken fin lägenhet det var!!!! Nu vill jag flytta!!!! Vi försökte ordna dyndnsadress till henne och två kloka huvuden fixade ju det galant, fast vi tog ju en no-ip istället + att Lina fick fixa det själv när hon besöker den som ska ha adressen..... Dit hade jag med mig kaffe och lite annat housewarminggrejs och hem fick jag med mig kaffebönor, det luktar kaffe i massor här nu.

Idag är det onsdag och det är lill-lördag, kanske man skulle försöka gå ut lite, för att öva sig liksom. Tror inte jag vill, men det hinner ändra sig hundra gånger innan dagen är slut, man ska aldrig säga aldrig. Jag skulle vilja gå på Klubben på juldagen men MrT ska dit så då skippar jag nog det, känns som att jag inkräktar på hans revir. Jag var inte där förra året men väl året innan det och det är ju så kul att träffa massa människor som man bara träffar då, det finns personer som bara besöker stället just på juldagen, jag tror jag ska bli en sån....

Förövrigt så funderar jag på att bli helsingel. Kanske är det för att det nu är jul och jag mår dåligt och Fred är stressad, får vänta tills i januari när det lugnar ner sig så får vi se då, men just idag så är det singel som gäller. Imorron är en annan dag.... Jag vill ha hångel i massor!!!!