Fredag

Hårfärgning står på programmet.

Åkte ut till Maxi igår och skulle handla, ingen julhandling utan vanlig icahandling. Fy faan va folk!!! Jag tappade all koncentration och glömde typ allt som jag skulle köpa och kom hem med rågsikt, socker, flora, jeans, fotsalt, ost och vattenkokare. Helt sjukt hur stressad jag blev av allt folk Eftersom jag handlade rågsikt så bakade jag helt oplanerat Majlislimpor när jag kom hem, mest för att ha nåt att skylla på för att inte behöva lämna min lägenhet.

Igår så såg jag igen att FC Z går på Tv3, när jag såg att det började så bestämde jag mig för att se hela serien, som ni förstår så blev det inte så utan jag såg mitt första avsnitt igår. Rätt roliga killar som inte verkar ha nån som helst koll på sport och nu ska bli ett fotbollslag.

Har även kommit på en ny karriär, jag ska bli inredare. Karriären startar i boden hemma hos Mamma och välja ut lite brädor, dessa brädor är tänkt att bli en hylla som ska stå i köksfönstret. Jag vet inte ännu hur det kommer att gå, men jag hoppas att det blir bra, det skulle vara helt underbart att få lite ordning där bland kaffebryggare, vattenkokare, kattmat, te och kaffe och knivar. Ett tag funderade jag på en billy från Ikea men den är så himla hög att jag försöker med en egen konstruktion först. Får se hur länge det dröjer innan jag kommer mig för att ens börja med denna hylla, jag glömde ju till exempel att köpa små vinkeljärn och skruv igår när jag var i affären.

Har även fått för mig att defragmentera alla diskar i datorn vid skrivbordet, låååång tid tar det. Men det blir nog bra när det är klart Allt för att Sic sa häromdan att han skulle köra defragg på nån av sina diskar...