Tisdag

Oj vad jag sov!!! Underbart att vakna till och märka att klockan är halv tolv på dan

Åkte ut till Maxi med Mamma för jag skulle handla en hårborste och blomjord, allt som allt kostade det 472:-, det är dyrt med jord Hårborste inhandlades eftersom jag nu har börjat mitt nya liv som innebär att jag faktiskt borstar håret, nåt jag aldrig gjort förut. När jag kom hem så grävde jag ur krukan till mitt stora gummiträd och hällde på ny jord, jag bestämde mig i somras för att om det överlevde tiden då MrT skulle vattna mina blommor så skulle jag plantera om det, nu äntligen fick det stackars trädet lite ny jord, får se om det kanske blir lite finare nu.

Jag kom på när jag höll på med gummiträdet att jag har inte planterat om en endaste blomma sen jag blev sjuk, det är rätt länge nu, typ 5 år eller nåt. Kanske att jag skulle försöka med att plantera om, eller allafall lägga på lite ny jord, på en växt i veckan, det borde bli klart under nästa år nångång då. Mina stackars växter har inte ens fått nån blomnäring under dessa år Det är nog hög tid att antingen kasta ut dom eller så försöka göra nåt åt dom stackarna.

Är det nån av er som har köpt värmeljus på Ikea denna säsong? Jag har gjort det och det är sååå mycket sämre brinntid på dessa än vad det varit förr om åren, jag har funderat på att ringa och klaga men jag gör en mycket vetenskaplig undersökning här först. Maila gärna era åsikter om detta.

Nu blir det tvättning hela dan, eller det som är kvar av den