Nyårsafton

Nyårsafton och jag har ingen aning om vad jag ska göra så jag tror det blir det som jag nästan bestämt, vara hemma med lilla Majsan. Hon gillar ju definitivt inte alla raketer och har varit grymt misstänksam mot alla ljud i typ en vecka nu, ungarna har gått och smällt här sen strax innan jul. Jag hoppas på oväder runt tolvslaget i hopp om att det blir lite lugnare med raketer och smällare då.

Igår tröck jag in ett av mina täcken i tvättmaskinen, enda problemet blev ju att jag inte hade någon torkmöjlighet. Hade tänkt gå ner till tvättstugan och köra i tumlaren men det var sånt himla snöväder att jag inte orkade det. Tur att jag har såna tunna täcken så att det faktiskt hade torkat tills idag Så idag blir det nästa täckes tur, lite halvkallt var det att sova med bara ett täcke men det överlever jag nog en natt till.

Vad har ungar för leksaker egentligen? Jag tror nu mer och mer på att grannens unge fått en sån där matta, det dundras mycket där uppe. Hoppas det blir bättre väder snart så han kan leka ute istället.

Igårkväll fick jag för mig att få till min skrivare som nätverksskrivare, det gick inte så bra utan slutade med att jag fick fabriksresetta hela routern Nu gick det förvånansvärt bra men det är nog grejs som är borta som jag inte kom ihåg att lägga in. Jag fick allafall till internet på alla datorer och dc++ funkar, dessutom så kommer alla åt varandra nu också. Så nu funkar tre datorer, tvboxen och två telefoner igen När det var klart så ringde jag Fred för att höra om han jobbat klart, han hade inte ens börjat jobba Han hade hållit på med en ny hemsida hela dagen så det blev mycket hemsidesprat, tyvärr fick inte jag nån hjälp men jag erbjöd ju självklart min hjälp och höll på och skicka loggor och grejs till honom. Senare så är det Dakarrallyt på Eurosport, och kanalen vägrar att fungera den bara pixlar sig hela tiden. Jag drar ut trådlösa telefonerna för det brukar hjälpa och det hjälper, i en kvart ungefär och sen börjar det pixla sig igen. Upptäcker att om jag håller i lnbsladden så försvinner pixlarna, helt sjukt. Efter ett tag så märker jag att om sladden är i ett visst läge så blir det bild, helt sjukt. Jag ska nog ringa till Canal Digital och säga att dom får komma hit och fixa det där. Hur som helst så hinner jag med att sluta ha sex med Fred och börja med det igen, egentligen borde jag nog sluta med det på heltid, men, vi har bra sex och jag mår bra så länge jag slipper ungar. Det som är lite jobbigt är att han inte visste igår om han skulle ha barn idag eller inte, helt sjukt ju

Ännu lite senare fick jag mail från Webbie, jag har bett om hjälp för att avhjälpa problemet med att man här på sidan inte kan lyssna på låtarna samtidigt som man läser dagboken, jag fick en bra länk och läste massor och begrep inte nåt