Fortfarande trött

Idag ska jag hämta lilla Majsan. Äntligen!!! Jag har saknat henne så himla mycket.....

Igår så trodde jag på allvar att SJ va helt förvirrade, men förstår ni, vi fick åka hem via Karlstad Det tog hur lång tid som helst och jag kan ju säga att jag är jädrans trött på tåg just nu. När vi sedan äntligen kom till Stockholm så var det så jäkla massa folk när vi gick mot tunnelbanan, men jag klarade det ända hem utan att det hände någon katastrof. Jag tror att det gick sådär bra för att MrT var med, han känner mig så bra och jag känner honom så han inger ett slags lugn, eller hur man nu ska säga.

Jag skulle ju berätta mer från Götet, en av det roligaste sakerna va ju att sängarna på hotellet inte kunde stå still. De åkte omkring på golvet när man rörde sig i sängen så jag och MrT ramlade ur sängen varsin gång.....minst. När vi kom hem till hotellet köpte jag internet för fyra timmar å får inte igång skiten, ännu ett dåligt köp av mig. Som tur var så verkar jag inte betalat för det vad jag såg på kvittot när vi checkade ut.

Nää hörrni, nu måste jag verkligen göra mig i ordning och åka å hämta Majsan, det har snöat och jag måste säkert borsta av bilen och hålla på.