Snö!!

Det är faktiskt rätt mycket snö, för att vara här i Stockholm alltså. Själv hoppas jag ju på mer snö men de flesta som jag känner vill att den ska försvinna illa kvickt.

Idag så fick jag tummen ur och ringde till värden, min list runt ugnsluckan har nämligen gått sönder, för två månader sen Jag ringde och felanmälde saken för lite drygt en och en halv månad sedan och damen jag fick prata med idag trodde att nån varit här och fixat det men så är ju inte fallet. Nu ska allafall nån komma och ordna det men nu kunde hon inte säga när, förra gången jag ringde så skulle det bara ta nån dag. Jag vill ju ha en ugn som funkar!!! Igår när jag skulle göra klyftpotatis så tog det låååång tid, nästan en timme. Om jag ska baka, vilket jag ju ska, så måste jag vänta tills ugnen är fixad för annars blir det nog bara elände.

Å vet ni att jag har världens gulligaste Mamma? Igår när jag skulle hämta Majsan så berättar hon att hon har varit sjuk i en vecka och haft bältros men har inte sagt nåt till mig för att jag inte skulle bli orolig och stanna hemma från Göteborg. Men hädan efter så är det jag som kommer fråga mååånga gånger i veckan om hon är frisk.