Nyårsdagen

Gårdagen innehöll inte någon tvätt så jag behövde inte sova med bara ett täcke. Precis när jag skulle till och stoppa i täcket i maskinen så ringde Fred och frågade om han kunde komma över, det kunde han ju. Det blev en trevlig kväll men Majsan var lite sur över smällarna förstås. Själv mådde jag sådär, jag har undanhållit lite information, dagen innan nyårsafton fick jag brev från f-kassan, där stod att jag ska skicka in en ny ansökan om tidsbegränsat sjukbidrag och det ska vara hos dem senast 28:e februari Den enda som fått höra om det är Lina för jag höll på att få ångestattacker hela nyårsaftonsdagen, jag var tvungen att höra med nån som har erfarenhet av sånt, och det har ju hon. Efter det lättade det lite, det kan bero på biran jag hällde i mig. För första gången så längtar jag tills jag ska till pysseltanten, hon måste ju kunna hjälpa mig att fylla i papprena och sånt, hoppas jag, vad gör jag annars liksom

Om jag berättar vad vi gjorde igår så kommer alla tro att jag är helknäpp ju, vi läste javascript, inte klokt egentligen att syssla med såna på nyår när man dessutom druckit massa bira. Vi kom rätt långt med scriptet men det är inte sådär himla lätt när man är trött. Får se om det blir någon fortsättning idag.

Det blev inte snöväder på tolvslaget och jag tror att allas klockor gick olika för det var fyrverkerier länge och väl både innan och efter tolv. Trots att det faktiskt var massor med raketer igår så är det några som har kvar idag och går och smäller även nu Jag ska starta en ny kampanj till nästa år, förbjud alla raketer utom såna där tårtor, det måste minska skaderisken och allt småsmällande dagarna innan tror jag.