Onsdag

Idag är det två år sedan min Pappa gick bort. Helt overkligt på nåt sätt, känns som att det var förra veckan. Jag har grinat i massor och tycker mest att livet är jäkligt sugit just nu Mamma och jag ska åka till kyrkogården och tända ljus, jag har inte varit där på hur länge som helst, jag tror ju liksom att Pappa vet allt nu och ser allt och det är ju fint eftersom jag har ett "Pappaljus" här hemma som jag tänder hela tiden. Senast jag var på kyrkogården så hade jag fått tipset att hälla rödsprit på gravljuset för då skulle det brinna bättre, ljuset brann jättebra men plastburken smälte ihop på nolltid och Pappa var nog inte så himla lycklig över det.

Igårkväll så pratade jag med Lina. Hon har erfarenhet av det här med sjukbidrag och eftersom jag typ tänker på det hela tiden så är hon bra att prata med. Lina har själv sjukbidrag och ska just få förlängt hoppas hon men f-kassan har inte godkänt hennes intyg från läkaren. Det här gör ju mig grymt orolig eftersom jag själv ska lämna in mina papper innan februari är slut. Lina berättade att om det inte godkänns så kan man överklaga beslutet, skaffa advokat och sånt. Om det skulle drabba mig så vet jag inte hur jag skulle orka med sånt. Massor med frågor om detta har surrat i mitt huvud hela natten och sömnen blev därefter. När jag väl lyckades somna så drömde jag om detta och vaknade med ett ryck och var tvungen att kolla vad det var för datum, i drömmen hade jag missat sista dagen att lämna in papprena och stod utan pengar och var på väg att bli vräkt. Får verkligen hoppas att det inte var en sanndröm.

Lina och jag hann även avhandla diverse andra ämnen, bland annat ungar och deras förmåga att vara otacksamma. Vi hann även med att diskutera el, hennes proppar går hela tiden och så kan det ju inte vara. Vattenkokaren och brödrosten kan inte gå samtidigt för då går proppen Så kan man ju inte ha det!!!!

Halsduken blev klar igår!!! Himlans fin är den faktiskt, men låååång. Den måste jag ju ha på fredag när vi ska ut och äta

Det här med stickningen var tyvärr inte nåt vidare för mina händer, jag har såååå ont nu!!! Mamma sa till mig att inte hålla på så att jag fick ont, så till henne har jag självklart sagt att jag inte har ont och så ringde jag efter bärhjälp när jag skulle köpa kattsand.

Huga, huga tvättstuga. Nu ska jag gå ner och kolla om det finns nånt tid till mig