Lördag

Lite lätt trött idag. Ni kan aldrig förstå hur himla gott det var med fajitas!! Jag har inte ätit det på flera år eftersom det är mycket paprika i, igår beställde jag utan paprika och det var supergott ändå. Fred glömde sin godjulmiddag hemma så då bestämde vi raskt att vi ska gå dit igen och äta innan januari är slut. Stackars servitörerna och servitriserna fick springa med mer guacamole (gucka som Molle tycker om) och mer bröd hela tiden. Till slut så var vi mätta och fick inte i oss mera så då skulle vi betala, 330:- blev notan, det var väl inte så farligt på två tycker jag, det var ju både mat och dricka. Så nu läääängtar jag till nästa besök där!!!

Idag bjuds det på korv med bröd här, får se om jag får någon gäst eller om jag får äta själv. Det blir ju inte förräns middagstid så det är långt tills dess. Det blir förmodligen en jäkligt lugn dag och kväll med sysselsättningen att göra så lite som möjligt. Förvisso är klockan bara halv ett nu så det hinner ju ändra sig men jag tror inte att det gör det.

Jag funderade här ett tag på att starta om datorn vid skrivbordet, men jag tror jag skippar det, den kommer säkert att blanda ihop tvn och skärmen och dumma sig massor och sånt orkar jag nog inte med idag. Kanske att jag skulle prova med nåt annat grafikkort i den, jag känner ju liksom på mig att det är det som håller på att ge upp.

Nu blir det soffan ett tag här. Hej så länge!