Fredag

Helt slut!!! Igår så åkte jag och Lina iväg för att shoppa lite. Lina skulle ha färg till faxen och så skulle vi ordna upp allt med min router trodde vi. Väl i affären så är det en kille som hjälper oss och han kommer in i routern och den var då resettad. Glad över att den börjat funka så går vi därifrån och går till grejs-affären istället. Där finns det mesta och jag fick med mig schampo + balsam, sån där guck som man har i håret när man plattar det med plattång, helsnygga sverigetrosor och tops åsså lite annat oxå Dock inte nån väska

Vi var båda helt slut när vi var på hemväg men för säkerhets skull så hoppade vi in på bolaget och blev ännu mer slut.

Väl hemma så var jag tvungen att vila lite och sen så tänkte jag koppla in routern. Sagt och gjort, jag kopplade bort det trådlösa ur laptopen och stoppade i routern med sladd i den. Inte faan kom jag in i den!!!!! Så nu har jag fått ny firmware till den, idag blir det ny färd till affären med routern och en skiva med firmwaren på och då vill jag ha hjälp att få in den i routern. Tyvärr så har jag glömt hur killen vi pratade med såg ut, det vore ju ypperligt om jag kunde prata med samma liksom.

Lite halvjobbigt att åka tillbaka till affären, jag såg en laptop där igår som var så liten att den skulle gå ner i min väska Fattar ni vad coolt? Stoppa ner datorn i handväskan liksom. Ändå så var den tillräckligt stor för att kunna användas normalt. Den kostade 14000:- så jag får nog vänta ett tag med en sån Det fanns även en för fyrsiffrigt belopp, den var dock något större, men om den går ner i handväskan så är det ju ok allafall tycker jag. Jag kommer ju bara bli såååå sugen på att köpa den när jag ska tillbaka till affären ju!!!!!

föregående dag
nästa dag