Tisdag

Idag fyller min syster år. Ska nog skicka ett mess till henne och gratulera. Vi verkar ha den absolut bästa kontakten man kan ha som syskon men ett mess tycker jag att man kan kosta på sig.

Ååååååå! Hur lång leveranstid har Webhallen egentligen? Jag vill ha datorn nu! Den jag har bara dör skärmen på hela tiden, förut så hände det nån gång ibland och nu sker det dagligen. Om man fäller ihop datorn så sker det fler gånger per dag. Jag har allt mitt hemsidagrejs på laptopen, det börjar kännas som det är dags att göra en säkerhetskopia på en skiva eller nåt, det är måår to maj hååmsajt än vad som syns här, mina idéer till förändringar och nya saker till exempel. Som ni alla vet så är ju att vänta min starkaste sida

Eftersom jag glömde bort det där med tabletterna från Lain igår så ska jag börja med det idag, hoppas att det funkar! Hoppas bara att det inte är tabletter som man blir risig i magen av, jag glömde ju fråga det Hur som så lär det märkas. Jag planerar snabbt min dag och det blir så att jag får se till att vara hemma, just in case liksom.

föregående dag
nästa dag