Onsdag

Igår så passade jag på att dricka upp typ allt i alkoholväg här hemma. Jag var så himlans nervös inför dagens pysselbesök. I och för sig så var det nog inte så dumt, jag fick spisen avtorkad för första gången detta år, tyvärr så blev det sent så det blev inte någon dammsugning eller så, men jag tror att jag hade fixat det om det varit lite tidigare på kvällen Det är helt läskigt vad alkohol påverkar en

Åker iväg till pysslet och får asbråttom och stressar järnet! När jag kommer dit är jag så skakig att jag knappt kan parkera bilen. Går in och pysseltanten kommer aldrig, jag fick vänta en halvtimme. Sen när hon äntligen kommer och hämtar mig till sitt rum så ska vi fylla i f-kassapapprena, jag bryter ihop för att jag stressat så och varit så himla nervös. Papprena blir ifyllda men jag kan inte få något läkarutlåtande för att pysseldoktorn är sjuk. Hjälp liksom!!! Pysseltanten berättade att f-kassan hade meddelats om deras akuta personalbrist och att det ska tas hänsyn till försenade papper och sånt. Sen berättar hon att hon ska sluta och jag ska få en ny pysslare, hur jävla bra känns det då??? Just som det ska bestämmas om min framtid och grejer. Dessutom så kanske jag kommer att få en ny pysseldoktor, hur känns det då om den nya ska skriva läkarutlåtandet som avgör om jag kommer få stålars eller inte.

Jag är helt knäckt!!!
Hur kan det få gå till såhär? Hur ska jag kunna bedömmas av en människa som inte träffat mig liksom??? Hoppas verkligen att f-kassan inte är så där dumma som dom brukar vara. Det värsta är ju att flera av mina kompisar haft massor av strul med f-kassan och ersättning på senaste tiden, om dom börjar strula så kommer jag bryta totalt, jag orkar inte med strul.
För säkerhets skull så trilskas min axel som sjutton nu och händerna storstrejkar, jag orkar inte hålla på att gå till massa läkare och greja. Undrar om man kan ringa sjukgymnasten direkt och få tid eller om man måste ha remiss å så. Hur som så får det bli en annan dag för idag har jag ingen ork kvar till nånting.

föregående dag
nästa dag