Torsdag

Fy vad jag går och tänker på det här med f-kassepapprena! Efter gårdagen när jag fick veta att jag ska få ny pysseltant så känns ju allt helt åt helvete. Undrar om f-kassan tror att jag kommer bli mer frisk nu när jag gått och varit orolig sen nyår och när dom sätter press på en så allt blir värre. Jaja, vi får väl se hur det blir framöver, synd bara att jag inte kan koppla bort det tills det kommer besked från dom.

Idag var jag hem till Mammsen och fixade lite med överkastet, det är snart klart Vi gick ner till apoteket och även på Ica, skönt med en liten prommis idag när det har varit så himla fint väder. Tyvärr så kunde jag inte undanhålla hur jag mår utan Mamma fick veta allt om pysselstrulet och f-kassan, jag vill ju liksom inte oroa lilla Mamma med sånt utan brukar alltid säga att jag mår rätt okej.

När jag kom hem så ringde Lund. Jag fick möjlighet att vräka ur mig all min ångest över pyssel och f-kassa. Det kändes bra men samtidigt så känner jag mig som värsta gnällkärringen som alltid klagar över massa saker, jag hoppas, eller egentligen vet jag, att Lund förstår. Vi pratade över en timme och hann med att avhandla många ämnen bland annat f-kassa, fack, bidrag, kreditupplysning och en hel del till. Jag blev helt slut men ändå kändes det bra.

Konstigt att ett telefonsamtal kan ta så mycket energi. Kanske beror det på att jag fått så himla ont i axeln igen, det onda i axeln gör att det är svårt att hålla telefonluren.

Ikväll så är det fotboll!! Hammarby möter Köpenhamn nere i Danmark, som tur är så sänds matchen på tv. Kanske skulle gå och handla lite gottigt och ha en riktig myskväll till fotbollen.

Myskväll, kanske ska ta och gå på bolaget istället

föregående dag
nästa dag