Fredag

Jag är jävligt trött på negativa människor!!! Jag vill vända alla till att vara positiva även när jag själv inte mår så bra men just nu så påverkar andra mig mer än jag nånsin kunnat föreställa mig. Inte så att någon gjort nåt konstigt men jag är trött på folk som neggar allt och som försöker komma undan. Eller komma undan kanske är fel uttryck. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara men när jag kommer på en bra formulering till detta så återkommer jag med den.

Eftersom jag fått låna Mammsens bil nu när jag är utan Cajan så ska jag försöka åka och handla idag, så jag klarar mig tills Cajan är tillbaka. Det är ju det här med bärandet som är det svåra när man blir utan bil och om jag då shoppar idag så lär jag ju klara mig tills Cajan är frisk


Det blev ingen handling idag. Jag åkte hem till Mamma och sydde lite och så fick jag mat, kokt torsk med äggsås, så himlans gott!!! Efter det så gick jag hem och glömde att gå förbi Ica så nu har jag varken bil eller handlat. Jaja, om det krisar så får jag väl gå till Mamma och låna bilen igen.

Imorron är det 1:a april och jag kommer säkert att gå på massa skit precis som vanligt, det jag helt säkert kan säga är att det inte kommer finnas något sånt här på min sida.

Ikväll vet jag inte riktigt vad som sker, det lutar åt att vara hemma och göra så lite som möjligt. Får väl se till att sticka lite så alla färger blir klara, jag har nu märkt nästan allt och fått på lappar. Förhoppningsvis så kommer det snart upp här på sidan, jag ska bara bråka klart med Jifers kamera först, den har ett eget liv sörrni!

föregående dag
nästa dag