Måndag

Imorse var det dags, klockan ringde 07:30, jag skulle iväg och träffa min nya pysselkille. Nåt hade blivit fel och jag fick inte träffa honom och all uppladdning var förjäves. Istället så ringde jag Lina och hon var hemma så jag åkte över på en fikers, vi har ju inte pratat sen hon kom hem. Jag fick se bilder från resan och hon hade lyckats fota solförmörkelsen och det var jättefint.

På väg från Lina ringde jag Mamma för att höra om hon kommit hem från revisorn och det hade hon så jag åkte dit för att skriva på deklarationen och ta hem alla mina papper. 7800:- i restskatt Jaja, det ordnar sig.
Sedan var det dags att åka iväg och möta Lain, vi hade bestämt en fika i centrum. Hon hade ringt och röstat på Gabi i Big Brother och var så lycklig över att hon åkte ut igår. Vi hann med att prata om allvarligare saker än Big Brother, försäkringskassan och svenska vården som suger stenhårt. Rätt skönt att kunna få beklaga sig för nån annan och att även den personen kan häva ur sig sin frustration över f-kassan, folk som inte upplevt det kan nog inte sätta sig in i situationen.

Äntligen hemåt!!

Helt knäckt! Jag hade gjort det igen, tryckt in massor av saker att göra på samma dag. Att jag aldrig lär mig liksom. Jag var så trött och hade så ont i huvudet att jag kräktes när jag kom hem, sen somnade jag på soffan och vaknade helt dregglig, uäck!! Gick in i sovrummet och sov vidare och vaknade av att MrT ringde på dörren.
Vi skulle ju titta på fotbollen och en kvart innan avspark var det ännu inte klart om det skulle bli nån utsändning på tv, som tur var så sändes matchen Matchen det gällde var derbyt mot Jyyrgårn på Råsunda och det slutade 0-0.
MrT tyckte nog att jag var lite tråkig när jag var sådär trött men vi hade trevligt ändå, trots att det inte blev några mål. När han gått härifrån så somnade jag igen och vaknade efter typ en timme och nu sitter jag här och skriver. Ska nog gå och sova nu. Natti!

föregående dag
nästa dag

© Filuran 2006