Måndag

Sommaren har anlänt!!!! Det är just nu 31 grader i skuggan här. Jag var ner och köpte frimärken och var helt blöt när jag kom hem. Men jag klagar INTE på värmen!!!

Helgen har varit ett enda långt filmmaraton. Jag har sett alla Wallanderfilmerna. Alla skulle se fotboll så jag fick se film helt själv, såhär i efterhand så känns mitt val helt rätt!! Om nån missat det så spelade Sverige oavgjort mot TrinidadTobago som alla sett som en självklar seger.

Jag har sagt att jag kanske ska se nån match i fotbollsvm om Sverige går till slutspel och så, men det är ju inte säkert att jag orkar. Jag längtar efter allsvenskan!!!!

Jag har nu fått ut alla tomkartonger som stått och dominerat min hall, jag har rätt stor hall ju. Detta projekt med kartongernatillsoprummet har pågått sen förra året, det känns som att jag verkligen har gjort nånting bra nu

Cykelprojektet står still, jag kände att det var alldeles för varmt för att hålla på och lasta cykel och åka bil idag. Dessutom så måste jag ringa syrran och höra hur öppettiderna är, hon sa det men jag kommer inte ihåg, det var konstiga tider allafall.

Å just det!!!

Jag var ju på posten idag och köpte frimärken, vet ni vad frimärkena var till? Jo, min active-gps!!! Nu är den iallafall på väg och jag kommer vänta varje dag på att den återkommer!!!

föregående dag
nästa dag