Fredag

Aldrig får man vara helt glad Igår var ju en bra dag, ända tills jag startade diskmaskinen och upptäckte att den läcker. Inte där vattnet åker in i slangen utan under, mitt i på fronten typ.

Jag har även tittat in på banken på internet och där står det tidig insättning och datum 19:e, det är alltså helt klart att stålarsarna kommer då!!!! Jäkla f-kassahandläggare

Lite senare igår så startade jag tvättmaskinen och passade samtidigt på att tvaga mig själv i duschen. När jag hade fått i balsam i håret så hör jag att tvättmaskinen är helt tyst Den snurrar inte runt!!! Jag vred lite på den där programsnurran och den tar in vatten och den släpper ut vatten så jag inser att felet kanske kan avhjälpas så jag skruvar bort baksidan och då har remmen som drar runt trumman trasslat till sig. Jag får på remmen utan att den är vriden och drar runt några varv och sen funkade tvättmaskinen igen Det är ju själva fasen att man inte kan få vara ifred en enda dag!!!

Både diskmaskin och tvättmaskin på samma dag
Tvättmaskinen gick ju igång igen så där är det ingen fara. Diskmaskinen läcker fortfarande men inte så mycket så det går allafall att diska i den fortfarande. Jag tror att maskinerna fått värmeslag!!!!

Efter detta med maskintrubbel så tänkte jag ta en öl och lägga mig på soffan, då ringer MrT på dörren! Ölen fick jag i mig och det märktes helt klart att jag inte druckit öl på länge för jag kände av den direkt. Fotboll hela kvällen, ganska mysigt ändå kan jag säga, Sverige vann ju.

Idag har jag varit på väg till affären för att handla kattmat i stort sett hela dan. Nu är jag dock på gång. Jag hade även tänkt att åka och köpa piercingring men det ombestämde jag mig om ganska tidigt idag, tar det nästa vecka.

Änd åff to dö står aj äm!!!

föregående dag
nästa dag


© Filuran 2006