Torsdag

Igår ringde Lund, hon hade grymma problem med a-kassan. Egentligen skulle hon bara ändra arbetstid men det kunde man bara göra på deras obegripliga hemsida. Tillslut så löste allt sig och Lund ska skriva ut sin blankett och skriva på den, då tar bläcket typ slut i hennes skrivare. Alltid är det nåt strul liksom!!

Idag har jag varit hos pysselkillen!! Han sa precis som alla andra att jag faktiskt har svart på vitt att beslut är fattat för juni, juli och augusti. Underbart!! Han sa också att jag skulle ha en trevlig sommar och att jag skulle vara på Sunnerå så mycket som kändes bra. Nästa gång vi ska ses är i slutet av september.

Äntligen en bra dag!!!!
Dessutom så åkte jag hoj idag och det gick ganska bra, bara lite ont fick jag och det gick över fort Förvisso så åkte jag ju inga längre sträckor men ändå
Undrar om min puckade handläggare på försäkringskassan inser hur mycket strul och ångest hon ställde till med, om inte så hoppas jag verkligen, slltså VERKLIGEN att hon får reda på det. Hon måste ju inse själv att till stressade människor så kan man inte bara stressa på. Samtalet jag hade med henne häromdan gjorde stor skada för mig, jag har till exempel inte sovit sen dess. Jag kanske ska ge henne adressen hit så kan hon gå in och läsa själv vad hon ställer till med.

Senare idag så kommer MrT över, vi ska se på fotboll Han har jättesvårt att förstå att jag inte är ett dugg intresserad av vm-fotbollen och att jag längtar tills allsvenskan sätter igång igen. Jag ringde tidigare idag och sa att jag tyckte han kunde köpa med sig nåt, får se vad han hittar på, om han kommer ihåg det....

föregående dag
nästa dag