Onsdag

Hemma!

Igår så åkte jag hem. Resan gick fint förutom lite störtregn i Sundsvall, 30 km/h och vippersarna på högsta och ändå så såg man ingenting. När jag närmade mig hemmet så hade jag sån tur att MrT ville komma och hjälpa mig att bära, bra va? Sedan åkte vi hem till honom så att hans katter skulle få mat, va små dom var!! Katterna alltså. Vad man anpassar sig. Nu när jag umgåtts med Iza så tyckte jag att hans katter var små och förut när Majsan fanns här hemma så tyckte jag att hans katter var stora.
Vi kom hem till mig och här blev det middag, kokt sik med gräslökssås, JÄTTEGOTT!!! Sån fisk har jag nog inte ätit sen Pappa var på landet utan att vara sjuk.

Idag har jag känt mig lite halvstressad. Snickarn, han som håller på här hemma alltså, ringde igår och ville komma hit klockan sju. Jag avvärjde det och han kom hit typ halv elva istället. Dessutom så skulle jag ju skicka det där skattepappret till EZ från Mammsen, det skulle ju scannas och så. Sen så ska jag dessutom åka till verkstan med Cajan, bara för att visa upp han men allafall.

Cajan är lite risig. Han har tappat nummerplåtsbelysningen och jag har tejpat fast den men nu senast när jag skulle tejpa fast den så ramlade hela lampgrejen in i själva bakluckan. Igår så fick hastighetsmätaren spel också. Noll eller 150. Tur jag har sån där Active gps som extra hastighetsmätare.

Så när jag så småningom varit och visat upp Cajan så ska jag sen bara ta det jäkligt lugners!! Virka lite på filten och sticka lite på kjolen men mer blir det inte.

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006