Tisdag

Idag skäms jag! Big tajm!!

Alltså jag fattar inte vad det är för puckskallar som ska förstöra!! Det jag pratar om är fotbollsmatchen igår. Den avbröts för att några puckskallar kastar in saker på planen. Inte bara saker utan det for in bengaler och raketer. Linjemannen fick mynt i huvudet. Helt sjukt ju!!!
Enligt Arne Hegerfors, som var kommentator på tv, så stormades planen. Jag håller väl inte riktigt med om det eftersom det var typ en handfull som sprang in på plan. Tänk bara tillbaka på finalen -82 när Bajen mötte Göteborg, när Hammarby vann hemma så stormade nästan hela publiken in på plan och alla var glada och inget bråk. Snacka om att jag känner mig lite gammalmodig och vill ha tillbaka den tiden.

Bara för detta med fotbollen så började jag faktiskt packa inför färden till helgen. Mamma skulle vara mycket stolt tror jag. Som vanligt så packar jag enormt strukturerat. Täcke och två påslakan, stickningsgrejer och även nästanfärdiga saker, alla filuranmärken och tvättråd som ska sys på de nästanfärdiga. Sen kom jag inte så mycket längre, jag packade ur ett par shorts för jag tänkte att i september så räcker det med ett par. Eftersom MrT ska med så kanske jag inte behöver packa så mycket sovkläder för när man sover med honom så får man ju inte ha kläder på sig. Eftersom jag inte packat upp så mycket så känns det ju som att jag nästan är klar för avfärd direkt liksom, kanske att jag ska packa ner några tröjor eftersom det just nu bara finns byxor i väskan. Den andra väskan, den med saker, måste jag nog bara kolla lite och komplettera.

Pratade med lilla Mamma idag. Symaskinen på landet har tydligen ballat ur helt, undrar om jag nu ska packa upp mina nästanfärdiga saker

Pratade även med H idag. Hon mådde verkligen inte som en prinsessa, allt på en gång. Hoppas verkligen att allt löser sig för henne, och att hon går till läkare och blir sjukskriven en tid. H lider av liknande som jag och jag hörde ju på henne att hon verkligen skulle behöva koppla av lite efter allt som skett nu, slippa press av a-kassa och sånt.

Pratade också med Lina. För första gången på hela sommaren!!! Hon hade köpt typ världens bästa miniugn när hon var i Turkiet och jag försökte genast få en jag också, vi får väl se hur det går men jag tror jag får vänta tills nästa sommar.

Och, jag har kommit ihåg att hämta Mammsens recept, de är packade i väskan till och med, det ni!

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006