Onsdag

Söderbröder glöder!!!

Jäklar vad bra Bajen spelade igår!!!

Hos pysselkillen gick det väl sådär. Vi ska göra upp en vårdplan och han trodde vi skulle kunna börja med det igår med när jag berättade lite mer om hur det är här hemma så sköts det upp. Det är nog helt rätt, det måste vara ordning hemma innan man kan hålla ordning på massa annat.

Efter pysslet så åkte jag till Lina. Jag skulle ju höra hur det gick med Evas dator, det hade visat sig att det inte var grafikkortet som var trasigt utan ramminnet. Eva kom dit, hon var på väg till skolan, och vi var absolut tvugna att sminka oss! Anledningen? Jo, vi måste ju se så kanonbra ut som möjligt! Precis när jag skulle åka från Lina, jag hade självklart fått på mig allt och ryggsäcken och så, ringde lilla Mamma. Hon var så himla orolig att jag kanske hade vurpat med hojen. Stackars Mamma!
När jag kom hem till Mamma så frågade hon om jag ville ha mat, jag hade inte hjärta att säga nej då eftersom hon nästan fått en tår i ögat av oro. Pasta med lax, gottigt!

Pratade med MrT på kvällen. Apache is back!!! Efter 11 veckor ute i stora vida världen så har han äntligen kommit till rätta! Han var jäkligt rädd först men sen ytterst välmående och även Pysen verkar acceptera att han är tillbaka. Detta är då MrTs katter, bara så ni vet.

Dagens fundering: Måste fikaställen ha toaletter?

När jag går till centrum och fikar så brukar jag gå på ena fiket, där finns ingen toa. I måndags när jag var i centrum så fick vi gå på andra fiket för där finns det toalett. Det utan toalett är bäst, i min mening, men vad gör man när man bara MÅSTE gå å kissa???

föregående dag
nästa dag


© Luran 2006